nieuws

Negen logistiek dienstverleners live met zelfde TMS

Distributie

Negen logistiek dienstverleners live met zelfde TMS
Centraal Boekhuis

Afgelopen maand zijn negen logistiek dienstverleners met live gegaan met TMS-oplossingen van GreenCat. Het grootste deel hiervan, waaronder De Rijke en Centraal Boekhuis, namen het nieuwe TMS Cat4RoadHaulier in gebruik. Het is voor eerst in de historie van GreenCat dat er negen livegangen plaatsvinden in een maand.

In januari zijn de volgende bedrijven ondermeer live gegaan met de TMS-oplossing van GreenCat: De Rijke, Centraal Boekhuis, Arkas ArGu (Turkije), Wemmers Tanktransporten, Bas Logistics, G. Post en Veenstra Wiersma.

 

Robuust systeem

Het nieuwe TMS van GreenCat, een fusie tussen Groeneveld IT in Gorinchem en Cat Logic in Rotterdam, is een robuust systeem voor vloeistoffen/bulk, container trucking, netwerkdistributie en ferry transport. De oplossing beschikt over intermodale logica, workflow management en een grafisch plansysteem.

 

Goede reputatie

Volgens Jasper van Schelven, Business Development Manager bij GreenCat, heeft een internationaal team van ruim vijfentwintig ingenieurs twee jaar gewerkt aan Cat4RoadHaulier. “Binnen Europa heeft Nederland inmiddels een goede reputatie opgebouwd als exporteur van logistieke software. Dit grote aantal ingebruikstellingen van de nieuwe GreenCat software, toont bovendien aan dat de Nederlandse transporteur vooruitstrevend is en bereid is te investeren in de nieuwste technologie”, aldus Van Schelven.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel