nieuws

Europese paklijst envelop

Distributie

Zelfklevende paklijsten enveloppen zijn onmisbaar in de dagelijkse goederenstroom, voor zowel verzenders als ontvangers. Met deze bijzondere enveloppen komen documenten, pakbonnen, vrachtbrieven, facturen en dergelijke schoon, droog en onbeschadigd met de zending aan bij de ontvanger.

De enveloppen zijn leverbaar in dertig gangbare formaten, of op aanvraag in een afwijkend formaat. Bij voorbeeld het formaat 258 x 183 mm (inwendig) voor het insteken van diverse paklijsten tot ruim 15 dubbelgevouwen A4-documenten. De envelop is uitgevoerd in een sterke 80 micron polyethyleen topfolie. De blauwgele opdruk correspondeert met de beoogde EU-uitstraling; vandaar ook de productnaam: Eurolop. Invoegen van de documenten gaat aan de achterzijde van de envelop met een plakstrip. Openen gaat door middel van een perforatie aan de voorzijde van de envelop.

Reageer op dit artikel