artikel

EVO Informatie Technologie

Distributie

EVO Informatie Technologie
EVO Informatie Technologie

EVO heeft als vertegenwoordiging van de bedrijven met eigen vervoer een eigen ICT-productiebedrijf.   Ritplan is het meest bekende product waar een aantal gerenommeerde eigen vervoerders gebruik van maken. Het is moderne software met goede bedieningsmogelijkheden.  Er zijn niet veel logistiek dienstverleners die de software inzetten.

EVO heeft als vertegenwoordiging van de bedrijven met eigen vervoer een eigen ICT-productiebedrijf.

 

Ritplan is het meest bekende product waar een aantal gerenommeerde eigen vervoerders gebruik van maken. Het is moderne software met goede bedieningsmogelijkheden.  Er zijn niet veel logistiek dienstverleners die de software inzetten.

Reageer op dit artikel