artikel

AKB-Ordis

Distributie

AKB-Ordis
AKB Ordis

AKB-Ores was tot 2004 een kleine doch innovatieve speler op de Nederlandse markt.   In 2004 heeft het Belgische Intris AKB overgenomen. Intris is minder actief op de Nederlandse markt. AKB had met name een reputatie om slimme en creatieve oplossingen te implementeren met veel persoonlijke aandacht. Helaas leidde dit ook tot enkele moeilijk onderhoudbare […]

AKB-Ores was tot 2004 een kleine doch innovatieve speler op de Nederlandse markt.

 

In 2004 heeft het Belgische Intris AKB overgenomen. Intris is minder actief op de Nederlandse markt. AKB had met name een reputatie om slimme en creatieve oplossingen te implementeren met veel persoonlijke aandacht. Helaas leidde dit ook tot enkele moeilijk onderhoudbare modules.

Reageer op dit artikel