artikel

Test: Iveco Stralis truck is helemaal up to date

Distributie

Test: Iveco Stralis truck is helemaal up to date
TTM Test Iveco

Iveco Stralis AS 440S45T/P, deze truck is helemaal up to date . Het leuke aan de oude grille van de Stralis was de enorm goede herkenbaarheid. Velen vonden die grille echter te fragiel. Met het nieuwe uiterlijk van de Stralis worden die personen op hun wenken bediend. Maar aan de Stralis is nog veel meer vernieuwd. Reden voor TTM de auto weer eens onder de loep te nemen.

Met de nieuwe, agressievere grille wordt dus voldaan aan wensen van klanten (en ook van dealers trouwens) en tegelijk tegemoet gekomen aan de vraag om op het front meer ruimte te hebben voor de bedrijfsnaam.

          

Overigens is het nieuwe uiterlijk tot stand gekomen met de bemoeienis van het nieuwe Fiat Group Style Centre. In de toekomst gaat de styling van alle producten uit de Fiat Group in dat Centre gebeuren. Als je naar de best wel forse wijzigingen aan de nieuwe Stralis kijkt, mag je ervan uitgaan dat je het nodige vuurwerk kunt verwachten als de stylisten in dat Centre straks een Iveco helemaal vanaf een blanco tekenbord kunnen vormgeven.

        

De nieuwe grille wordt zowel op het brede als op het smalle model toegepast. Onze testauto is de top van het Iveco Stralis- programma, de Active Space-cabine met verhoogd dak. Vergeleken met het oude topmodel biedt de cabine 95 mm meer hoogte en 90 mm meer diepte. Daardoor is in totaal 1,8 kubieke meter meer leefruimte ontstaan…

 

 Lees hier het hele artikel van TTM

 

Alles over trucks en transportmiddelen weten? Surf dan naar www.ttm.nl!

Reageer op dit artikel