artikel

Rai Special: Wereldpremière voor nieuwe MAN-trucks

Distributie

Rai Special: Wereldpremière voor nieuwe MAN-trucks
Rai Special: Wereldpremière voor nieuwe MAN-trucks

MAN onthult op de Bedrijfsauto RAI de nieuwe topmodellen TGS en TGX. De laatste is verkrijgbaar met een nieuwe V8 van 680 pk, het hoogste vermogen dat in Europa’s standaard in een truck te krijgen is.

Door twee namen te kiezen, positioneert MAN de beide modellen uit het zwaarste programma wat duidelijker ten opzichte van elkaar. Dat neemt niet weg dat je nog twee keer moet kijken om het verschil tussen een TGX en de 20 cm smallere TGS te zien.

         

Maar belangrijker dan het uiterlijk is dat de specificaties van beide series voor verschillende soorten werk zijn ontwikkeld. Beide modellen stammen natuurlijk af van de TGA en hebben dezelfde wijzigingen ondergaan. Allereerst werd het gehele interieur vernieuwd. Daarbij werd niet alleen aandacht besteed aan de – overigens zeer geslaagde – styling, maar ook aan kwaliteit en afwerking. Bij de TGA vond je in een opbergkastje nog wel eens een losliggende elektrische leiding en kierde of kraakte er nog wel eens wat…

 

Lees het hele artikel

 

Alles over trucks en transportmiddelen op www.ttm.nl

 

Reageer op dit artikel