artikel

D.J. Middelkoop vult TMS aan met planningssoftware

Distributie

D.J. Middelkoop vult TMS aan met planningssoftware
D.J. Middelkoop vult TMS aan met planningssoftware

Begin 2007 besloot transporteur D. J. Middelkoop de bedrijfsprocessen te gaan automatiseren. Daartoe is gestart met de implementatie van Nachon TMS door Nachon automatisering. Daarnaast is het bedrijf nu ook begonnen met het implementeren van Nachon Mobile.

Begin 2007 besloot transporteur D. J. Middelkoop de bedrijfsprocessen te gaan automatiseren. Daartoe is gestart met de implementatie van Nachon TMS door Nachon automatisering. Daarnaast is het bedrijf nu ook begonnen met het implementeren van Nachon Mobile.

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: D.J. Middelkoop & Zn Duiven BV   Leverancier/dienstverlener: Nachon Nederland
Plaats: Duiven  
Branche: logistiek & transport   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 05-11-2007
Productnaam: Nachon TMS  

De scope van het project in het voorjaar van 2007 omvatte alleen nog de implementatie van het Nachon TMS en het gebruik van de Nachon webapplicaties Online Order Entry en de Online Conversion Tool. De Online Conversion Tool kan als optie op de webapplicatie Online Order Entry worden toegepast. Verladers die hun orders rechtstreeks vanuit hun eigen systeem willen doorsturen naar de vervoerder, hoeven deze niet meer handmatig in te (laten) voeren, maar kunnen deze via de Conversion Tool direct binnen laten komen in het TMS. Via Online Order Entry kunnen zij de status van hun orders in de gaten houden.

  

Samenwerking

In de laatste fase van het beslissingstraject deed zich voor D. J. Middelkoop de mogelijkheid voor om lid te worden van het samenwerkingsverband Teamtrans. Dit bracht met zich mee dat veel toegevoegde waarde kon worden bereikt met de Nachon Mobile, geschikt voor barcodescanning en POD, de interface met Teamtrans en het routeoptimalisatie pakket Intertour van PTV Benelux. De implementatie hiervan is op het moment in een ver gevorderd stadium. De eerste fasen zijn opgeleverd en worden nu getest. 

  

Lees ook:

Reageer op dit artikel