artikel

DHL kiest voor ruimte

Distributie

DHL kiest voor ruimte
Facility manager Ton Donkers

dit artikel bevat een foto-albumDHL Exel Supply Chain heeft voor haar vestiging in Nijmegen voor de nieuwe hoogbouw combitrucks van Crown gekozen. De drie nieuwe trucks zijn de eerste van het type TSP 6000 1,5 in Nederland en vervangen eenzelfde aantal van het vorige model.

DHL werkt in meerdere ploegen tot ’s avonds laat en rijdt de hele dag zonder bij te laden, want dat gebeurt ’s nachts. De keuze voor Crown is gebaseerd op de goede ervaringen tot op heden en de diverse pluspunten die de nieuwe machines in huis hebben. Vooral de chauffeurs roemen het verschil: op het nieuwe model word je amper moe.
 

Bedrijf: DHL Exel Supply Chain, vestiging Nijmegen

Toepassing: logistiek dienstverlener

Type trucks: hoogbouw combitrucks

Leverancier nieuwe trucks: Crown Intern Transport uit Almere

Totale vloot: 29 trucks

Overige merken: Jungheinrich

 

 

Reageer op dit artikel