artikel

Machiel Roelofsen

Distributie

Machiel Roelofsen
Machiel Roelofsen

Roelofsen (32) is commercieel directeur bij Rotra Forwarding. Opleiding: Business School in Haarlem. Werkervaring: tijdens studie eigen consultantbedrijf, daarna bij Air Express International verantwoordelijk voor opzet nieuwe accounts, sinds 1999 diverse functies vervuld bij Rotra Forwarding: verkoop afdeling special services en branchemanager Rotra Air en sales manager bij Rotra Doesburg. Sinds een jaar commercieel directeur bij Rotra Forwarding.

Verantwoordelijk voor: lucht- en zeevracht op de vestiging Amsterdam (lucht), Rotterdam (zee) en Brussel (lucht). Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verkoopgroep van Rotra Forwarding, cross docks en hoogbouw.

 

Waarom genomineerd: “De reden dat ik genomineerd ben, is dat we op ons gebied het beste logistieke bedrijf van Nederland zijn. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat we zeer innovatief bezig. Voorbeeld hier van is het onlangs door ons geopende hypermoderne bicycle warehouse in Doesburg van waar uit we de distributie verzorgen van fietsenfabrikant Gazelle. Daarnaast breiden we onze binnenhavenactiviteiten steeds verder uit en hebben we onlangs nog een nieuw luchtvrachtkantoor geopend in Brussel. We groeien als een raket dat blijkt wel uit het feit dat we dit jaar een groei realiseren van 52 procent. Die groei heeft ook te maken met het grote vertrouwen die onze klanten ons geven. Dan doe je kennelijk iets heel goed!”

Reageer op dit artikel