nieuws

Tijs Derison nieuwe managing director Benelux Delin

carrière & mensen 540

Delin de Europese logistieke investeerder heeft Tijs Derison benoemd tot managing director, Benelux. Derison is vanaf 1 januari verantwoordelijk voor de groei van de Benelux-portefeuille, inclusief activa-, huurdersbeheer en bouwprojecten.

Tijs Derison nieuwe managing director Benelux Delin

Delin heeft momenteel circa 700.000 m² aan investeringsactiva en circa 300.000 m² aan actieve ontwikkelingsprojecten in haar Benelux-portefeuille. Derison wordt ondersteund door een team van 14 professionals.

Derison was hiervoor werkzaam bij vastgoedontwikkelaar Segro waar hij als hoofd van de Benelux verantwoordelijk was voor een team van vijf mensen. Daarvoor werkte hij bij verschillende nationale en internationale vastgoedinvesteerders en asset managers, waaronder Hansteen Holdings en FGH Asset Management.

Reageer op dit artikel