nieuws

Bol.com versterkt directie met directeur Logistiek

carrière & mensen 2007

Bol.com breidt zijn directie uit. Directeur Logistiek Olaf van den Brink wordt toegevoegd aan de board van de e-commerce reus. Daarmee komt het aantal directieleden op 6.

Bol.com versterkt directie met directeur Logistiek

Olaf van den Brink (43) is sinds september 2015 in dienst bij Bol.com en verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Logistiek.  Van den Brink heeft een achtergrond in de luchtvaart. In 2001 startte hij zijn loopbaan bij Schiphol Group als Account Manager en maakte in 2005 de overstap van luchtvaart naar logistiek. Na tien jaar verschillende operationele en commerciële rollen te hebben bekleed bij CEVA Logistics ging Olaf in 2015 aan de slag bij Bol.com.

Innovatieve logistiek

Olaf van den Brink over zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit om op directieniveau verder te bouwen aan de toekomst van Bol.com. Samen met mijn team en andere Bol.com’ers zorgen we er iedere dag voor dat onze miljoenen klanten de beste winkelervaring krijgen, waar het logistieke proces een onmisbaar onderdeel van is. Dit doen we door samen te werken met verschillende logistieke partners, maar ook door onze services te innoveren.”

Deze week nog lanceerde Bol.com 2-uurs levering in Amsterdam. Het betreft een pilot met elektrisch aangedreven voertuigen. Doel is om deze last mile optie op te schalen.

Directie Bol.com

De directie van Bol.com bestaat naast Huub Vermeulen (algemeen directeur, CEO) uit Gert-Jan Janssen (directeur Finance, Operations & Legal, CFO), Jurrie van Rooijen (directeur IT, CTO), Margaret Versteden (directeur Winkels, CCO), Boukje Taphoorn (directeur Marketing, CMO) en vanaf heden Olaf van den Brink (directeur Logistiek, COO).

Reageer op dit artikel