nieuws

Kees van den Houten nieuwe Benelux directeur Infor

carrière & mensen 552

Kees van den Houten is de nieuwe Benelux directeur van Infor. Hij volgt Jan van Dellen op die wethouder is geworden van de gemeente Arnhem.

Kees van den Houten nieuwe Benelux directeur Infor

Van den Houten (56) trad in augustus 2017 in dienst bij Infor als senior account executive. Voor zijn komst naar Infor was hij sales director digital finance & supply chain solutions bij Oracle, waar hij ruim 20 jaar werkzaam was in diverse consulting-, sales- en sales management-rollen. Zijn carrière startte hij als consultant bij de Belastingdienst, waarna hij dezelfde positie vervulde bij Rendeck.

Van den Houten wordt verantwoordelijk voor het behoud en het uitbreiden van het klantenbestand en alle activiteiten en strategie in de Benelux. Hij komt bij Infor in een periode waarin het bedrijf een sterke vraag ziet naar branchespecifieke cloudoplossingen. “Ik ben trots deel uit te mogen maken van deze gedreven organisatie waar innovatie in het belang van de klant de boventoon voert.”

 

Reageer op dit artikel