nieuws

Jungheinrich schudt management flink op en wint award

carrière & mensen 2877

Jungheinrich schudt management flink op en wint award

De top van Jungheinrich wordt flink door elkaar geschud. Op diverse strategische plekken komen nieuwe mensen, waaronder een nieuwe ceo .

De top van Jungheinrich ziet er binnenkort fors anders uit. Jungheinrich heeft nieuwe namen in de raad van bestuur benoemd. Lars Brzoska (nu verkoopdirecteur) wordt in de loop van 2019 de nieuwe ceo. Hij volgt Hans-Georg Frey (foto) op. Frey zal in de Raad van Commissarissen plaatsnemen. Christian Erlach wordt nieuwe chief sales officer per 1 september. De nieuwe verkoopdirecteur van Jungheinrich wordt Christian Erlach.

Geroemd om zijn merk

De aankondigingen volgen tegelijk met een prestigieuze prijs die Jungheinrich in de wacht sleepte. Jungheinrich won deze week in Berlijn een merknaam prijs in de categorie “Industry Excellence in Branding – Industrie, Machine & Engineering” De prijs is een initiatief van de German Design Award en het German Brand Institute. Zij beoordelen en belonen succesvolle, consistente  merken. De jury roemt Jungheinrich om zijn ‘professionele merkbeheer’ en ‘oog voor detail’. “Ze vervoeren perfect het DNA van het merk en slagen erin om een ​​overtuigende merkervaring te ontwikkelen – voor werknemers, dienstverleners en klanten , “, staat in de verklaring van de jury.

 

Reageer op dit artikel