nieuws

Noordendorp Transport neemt Harwig over

carrière & mensen 10044

Logistiek dienstverlener Noordendorp Transport uit Haaksbergen neemt per 3 april aanstaande de activiteiten over van het familiebedrijf Harwig Transport uit Nijverdal.

Noordendorp Transport neemt Harwig over

Na ruim 35 jaar actief te zijn geweest in de transportsector heeft Harwig Transport besloten dat het tijd voor hen is om een ‘nieuw weg’ in te slaan. Harwig Transport heeft zich altijd sterk gericht op nationaal en internationaal transport van bouwgerelateerde producten.

Focus op nationale en internationale distributie

De activiteiten sluiten goed aan op de strategische speerpunten van Noordendorp Transport, waarbij de logistiek dienstverlener zich vooral focust op nationale en internationale distributie van productie- en bouwgerelateerde producten, ADR-goederen alsmede warehousing en assemblage.

Personeel Harwig verhuist mee

Naast alle activiteiten verhuist ook het voltallige personeel en wagenpark van de Nijverdalse transporteur mee naar de nieuwe eigenaar. Na deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat Noordendorp Transport vanuit Haaksbergen volgens eigen zeggen ‘eenzelfde service en kwaliteit kan blijven bieden’.

Migro Logistiek onderdeel Noordendorp

Naast groot transport biedt Noordendorp Transport nationale en internationale koeriersdiensten & snel transporten aan. Dit doet het bedrijf vanuit de vestiging Zwolle, opererend onder de naam Migro Logistiek en vanuit Haaksbergen onder de naam BWH Logistiek.

Reageer op dit artikel