nieuws

Elise Gerritsen versterkt directie UC Group

carrière & mensen 4069

Elise Gerritsen versterkt directie UC Group

Interim- en adviesbureau UC Group breidt de directie per 1 januari uit door Elise Gerritsen aan te stellen als algemeen directeur. Oprichters Pascal van Beek en Wilbert Stoutjesdijk gaan zich richten op business development, klantondersteuning en innovaties.

Met de komst van Gerritsen haalt UC Group veel ervaring binnen op het gebied van ondernemerschap, logistiek en (organisatie)ontwikkeling. Gerritsen bekleedde in het verleden functies als business unit en HR director bij onder meer DHL en Carglass. In 2007 begon ze als ondernemer met haar bedrijf Redwoods, gespecialiseerd in coaching, leiderschapsprogramma’s en verandermanagement. Gerritsen deed door deze carrierestap veel ervaring op met de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen.

Rolverdeling UC directie wijzigt

De rolverdeling binnen de directie van UC Group zal veranderen met de komst van Gerritsen. Oprichters Pascal van Beek en Wilbert Stoutjesdijk zullen zich als directeur focussen op business development en rechtstreekse ondersteuning naar de klanten (Van Beek) en het verder stimuleren van innovaties (Stoutjesdijk). Gerritsen zal als algemeen directeur verantwoordelijk zijn voor de algemene leiding van UC Group die bestaat uit vijf vakmaatschappen.

Kennispartner

Aan de profilering van UC Group verandert op dit moment niets. Het interim- en adviesbureau blijft zich er op focussen een kennispartner te zijn binnen operations & technology. “Sterker nog, we zetten in om de profilering op technology een boost te geven door Wilbert vrij te maken op dit dossier”, aldus Pascal van Beek.

Lees ook het interview met Elise Gerritsen: “Als verbinder een nieuwe weg in”

Reageer op dit artikel