nieuws

Kuehne + Nagel Nederland heeft nieuwe directeur

carrière & mensen 7209

Kuehne + Nagel Nederland heeft nieuwe directeur

Wisseling aan de top bij Kuehne + Nagel in Nederland. Gereon Niemeier, algemeen directeur van Kuehne + Nagel Nederland verlaat Nederland voor een buitenlands avontuur. Zijn opvolger is al aangesteld.

Diederick de Vroet is de nieuwe leidsman van Kuehne + Nagel in Nederland. Hij volgt Gereon Niemeier op, die zijn loopbaan zal voortzetten als President van Kuehne + Nagel Japan.

Internationale ervaring binnen Kuehne + Nagel

De Vroet heeft al een lange historie binnen Kuehne + Nagel. Hij heeft  diverse internationale functies vervuld, onder andere in China, Hong Kong, Taiwan en Indonesië. Recent  was hij  senior vice-president seafreight voor de regio West-Europa.

Klantfocus en medewerkers centraal

De Vroet over zijn nieuwe functie: “Nu terugkomen naar de landenorganisatie waar ik in 1990 gestart ben, zie ik als een grote eer. Hier ligt de komende jaren de nadruk op een sterke klantfocus en goede training en ontwikkeling van onze medewerkers. Daarnaast staat een duurzame verbinding tussen ons bedrijf en medewerkers centraal.” Ook nieuw talent krijgt een kans.

Peder Winther, President van Kuehne + Nagel West-Europa, licht toe: “Diederick de Vroet is een ervaren leider binnen Kuehne + Nagel en heeft een goede connectie met het bedrijf en de logistieke industrie.”

 

 

Reageer op dit artikel