nieuws

Topman bol.com vertrekt

carrière & mensen 6528

Bol.com krijgt een nieuwe algemeen directeur. Daniel Ropers vertrekt per 1 oktober. Hij wordt opgevolgd door huidig operationeel directeur Huub Vermeulen.

Topman bol.com vertrekt
Vlnr. Daniël Ropers en Huub Vermeulen

Ropers stond in 1998 aan de wieg van bol.com en is sindsdien verbonden aan het bedrijf. Hij heeft ervoor gekozen om aan de slag te gaan als topman bij de wetenschappelijke uitgeversgroep Springer Nature. “bol.com verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest”, zegt hij. De post bij Springer Nature is volgens hem echter een “unieke kans.”

Directie Bol.com

Naast Vermeulen bestaat de directie van Ahold Delhaize-dochter bol.com straks uit Gert-Jan Janssen, Jurrie van Rooijen, Margaret Versteden en Patrick Wauters. Het opvolgingsproces voor de post die Vermeulen nu nog bekleedt, voluit ‘Operations & Fulfilment’ genoemd, is inmiddels gestart.

Nieuw dc bol.com levert enorm veel arbeidsplaatsen op

 

Beleid bol.com ongewijzigd

De koers van Bol blijft ongewijzigd.onder Huub Vermeulen. “ Het zal uiteraard wennen zijn om deze reis na 19 jaar zonder Daniel voort te zetten en we gaan hem dan ook zeker missen. We zijn Daniel dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor bol.com. Maar ik kijk met het volste vertrouwen naar de toekomst; we hebben nog talloze kansen en ambities en een enthousiast team dat iedere dag het verschil maakt.”

Reageer op dit artikel