nieuws

Recordaantal deelnemers krijgt certificaat Collegereeks Logistiek Management

carrière & mensen 2610

Recordaantal deelnemers krijgt certificaat Collegereeks Logistiek Management

Een recordaantal van 34 deelnemers hebben dinsdagavond 18 april de Collegereeks Logistiek Management op Business Universiteit Nyenrode succesvol afgerond.

De deelnemers aan de voorjaarseditie van de Collegereeks Logistiek van Logistiek Academy ontvingen dinsdag hun certificaat. De groep volgde zes avondcolleges op Nyenrode over zes verschillende onderwerpen: Supply Chain Management, Supply Chain Finance, Inkoop, Big Data & Innovation, Planning & Forecasting en Lean Management.

Logistiek Academy

Logistiek Academy is een samenwerkingsverband tussen Logistiek.nl en Nyenrode University. Beide organisaties hebben de krachten gebundeld voor het ontwikkelen van executive opleidingen (masterclasses en collegereeksen) speciaal voor logistiek professionals. Bedoeld om in korte tijd kennis op te doen van bepaalde logistieke thema’s. De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Medecursisten zijn vakgenoten. Dat maakt het volgen van een opleiding aan Logistiek Academy ook tot een zinvol netwerkmoment.

De deelnemers van de Collegereeks Logistiek Management zijn erg enthousiast. “Bevlogen sprekers en interessante onderwerpen”.

Nieuwe programma’s

In het najaar staat er wederom een Collegereeks Logistiek gepland die start in september. Verder staat in het najaar een Masterclass Operational Excellence gepland. Op 9 mei begint er een nieuw programma van Logistiek Academy: de Collegereeks E-Logistics waarbij ingegaan wordt op de uitdagingen die online logistiek met zich meebrengt.

Bekijk het speciale online magazine over Logistiek Academy en ontdek alles over de programma’s >>>>>>>>>>>>>

Reageer op dit artikel