nieuws

Donald Houben (ex Consafe) start consultancy bureau

carrière & mensen 4577

Donald Houben (ex Consafe) start consultancy bureau

Donald Houben, voormalig directeur Benelux bij Consafe heeft zijn eigen consultancy bureau gestart genaamd Arcta Group.

Arcta Group maakt organisaties bewust van hun onbenutte potentieel en de mogelijkheden voor de toekomst op gebied van business en IT, aldus Houben. De oplossingen die Arcta Group aanbiedt, zijn onder andere de S-ray Scan (i.s.m. Erasmus Universiteit Rotterdam) en Rootstock (ontwikkeld op het Salesforce-platform).

25 jaar IT ervaring

Houben vertrok begin dit jaar als directeur Benelux bij Consafe. De reden van zijn vertrek is nooit bekendgemaakt. Hij liet tegenover Logistiek weten zich te oriënteren binnen het netwerk dat hij heeft opgebouwd op nieuwe uitdagingen. Houben is 25 jaar werkzaam in de IT. Hij heeft verschillende functies bekleed; directeur bij onder andere Consafe, Ctac, TDS en oprichter/eigenaar Alphalogic.

 

Reageer op dit artikel