nieuws

Steven Lak nieuwe voorzitter EVO

carrière & mensen 4985

Steven Lak nieuwe voorzitter EVO

Ondernemersvereniging EVO heeft een nieuwe algemeen voorzitter. Steven Lak neemt op 1 juni de voorzittershamer over van Chris Bruggink.

Bruggink neemt na negen jaar afscheid als voorzitter van EVO. Hij wordt opgevolgd door Steven Lak. Lak  is tevens beoogd voorzitter van de nieuwe vereniging EVO Fenedex.

Ervaring

Met Steven Lak krijgt EVO volgens eigen zeggen een voorzitter met ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven, een bestuurder en een gedreven behartiger van de belangen van het bedrijfsleven.

Functies

Lak is momenteel voorzitter van Deltalinqs en de Rotterdam Port Promotion Council. Daarnaast bekleedt hij diverse andere bestuurlijke functies, waaronder het lidmaatschap van het Dagelijks Bestuur van VNO-NCW.

Fusie

Lak wordt benoemd voor drie jaar. Hij heeft als bijzondere opdracht het fusieproces met exporteursvereniging Fenedex het komende jaar bestuurlijk in goede banen te leiden. Hij is dan ook de beoogd voorzitter van de nieuwe vereniging EVO Fenedex.

 

Reageer op dit artikel