nieuws

Jan Boeve benoemd tot directeur TLN

carrière & mensen

Jan Boeve benoemd tot directeur TLN
Jan Boeve

Het bestuur van Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft Jan Boeve benoemd tot algemeen directeur. Hij treedt in dienst met ingang van 1 februari 2016 en is de opvolger van Peter Sierat. De branchevereniging heeft het bijna een jaar zonder directeur moeten doen. Sierat vertrok februari van dit jaar.

Jan Boeve is nu werkzaam als algemeen directeur bij Aedes, de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. Daarvoor verdiende hij zijn sporen in het verenigingsmanagement als directeur economische- en verenigingszaken bij Bouwend Nederland.

De branchevereniging heeft bijna een jaar lang zonder directeur gezeten. Peter Sierat vervulde tot februari van dit jaar deze rol, maar vertrok vrij plotseling.

Arthur van Dijk, Voorzitter TLN: “Het TLN-Bestuur is verheugd dat een stevige bestuurder met hart voor verenigingszaken en ruime ervaring in het leiden van een professionele organisatie samen met onze vereniging wil meebouwen aan een solide en innovatieve toekomst van onze sector”.

Jaarcongres

Zaterdag aanstaande, tijdens het jaarlijkse TLN-congres, kunnen de leden van TLN voor het eerst kort kennismaken met de nieuwe directeur. De woordvoerder van TLN laat weten dat Boeve zich eerst goed wil voorbereiden op zijn functie en ingevoerd wil raken in de logistieke sector, voordat hij een reactie wil geven op zijn benoeming.

Reageer op dit artikel