nieuws

Jeroen Eijsink (DHL) nieuwe Europese topman CH Robinson

carrière & mensen

Jeroen Eijsink (DHL) nieuwe Europese topman CH Robinson

Jeroen Eijsink verruilt DHL voor de Amerikaanse logistiek dienstverlener CH Robinson. Eijsink gaat de Europese tak van het Amerikaanse bedrijf leiden.

Eijsink krijgt de opdracht mee om verdere groei van CH Robinson in Europa te realiseren. “Europa is een cruciaal onderdeel van onze wereldwijde groeistrategie. Onze activiteiten in de regio zijn goed gepositioneerd met een sterk leiderschap”, stelt ceo John Wiehoff.

Bewezen leider

Over Eijsink zegt de ceo: “Jeroen is een gerichte en bewezen leider die kan samenwerken. Een leider met uitgebreide Europese vervoersexpertise.” Eijsink  werd in 2013 benoemd tot ceo van DHL Freight in Duitsland. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het vervoer over de weg en het spoor van DHL in Duitsland.

Carrière

Eijsink werkte daarvoor als ceo van DHL Freight Benelux & UK in Londen. Zijn carrière binnen Deutsche Post DHL begon hij in 2003 als projectmanager in de eigen consultancypoot van het concern, gevolgd door een aanstelling in 2004 als directeur Freight bij DHL Express. In 2006 stapte hij over naar DHL Freight en werd Managing Director voor het Verenigd Koninkrijk & Ierland. Voordat hij bij Deutsche Post DHL kwam, bekleedde Eijsink diverse managementfuncties bij Siemens in Duitsland.

 

Reageer op dit artikel