nieuws

Mario Wopereis wint met verve prijs Jong Logistiek Talent

carrière & mensen

Mario Wopereis wint met verve prijs Jong Logistiek Talent
Michel Zoeter

De 29-jarige Mario Wopereis won donderdag de verkiezing Jong Logistiek Talent van het Jaar. Deze competitie voor jong aanstormend talent werd voor de tweede keer gehouden. “Een ongelofelijk eer en een groot compliment voor het team waar ik iedere dag mee samenwerk.”

Wopereis, die als operations manager werkzaam is bij logistiek dienstverlener CEVA Logistics, wist met zijn team 8 ton aan besparingen te realiseren door consolidatie. Ook leidde hij een succesvol veiligheid- en compliance project. De jonge manager wist zijn verhaal met verve te brengen voor het aanwezige publiek. Dat vertaalde zich terug in de stemmen.

Groot compliment team

Wopereis won met een ruime meerderheid (56%) van de stemmen en liet daarmee zijn mede kandidaten Ruud van Sommeren en Robbert Leenheer achter zich, die beiden ook niet een onverdienstelijke prestatie hebben neergezet op het gebied van onderdelen logistiek. “Een ongelofelijke eer en een groot compliment voor het team waar ik iedere dag mee samenwerk”, aldus Wopereis vlak nadat bekend werd dat hij de prijs in de wacht had gesleept. “Ik ga morgen meteen een aantal taarten regelen om iedereen te bedanken voor zijn inzet”. Hij mag als JLT-winnaar in april deelnemen aan de exclusieve Strategie Summit Supply Chain & Logistiek die wordt gehouden op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Publiek bepaalt winnaar

De opzet van de Jong Logistiek Talent van het Jaar verkiezing is anders dan de verkiezing van Logistiek Manager van het Jaar. De jury selecteerde drie kandidaten waarna op de verkiezingsdag het publiek haar voorkeur mag uitspreken door live te stemmen. De prijs is een initiatief van VLM, JLN, Manpower, Strategie Summit en stichting Logistiek Manager van het Jaar.

Reageer op dit artikel