nieuws

Janneke van den Broek in dienst bij Move Beyond

carrière & mensen

Janneke van den Broek in dienst bij Move Beyond

Move Beyond heeft Janneke van den Broek (49) toegevoegd aan het team. Van den Broek, die hiervoor werkzaam was bij de ANWB, versterkt de retail praktijk van het bureau.

Move Beyond is een bureau gericht op project- en verandermanagement. In een reactie op indiensttreding laat Move Beyond weten aan Consultancy.nl verheugd te zijn met de nieuwste aanwinst. “Janneke brengt ervaring mee in het optimaliseren en besturen van supply chain processen bij vooraanstaande organisaties in de retail. Ze is bij uitstek een ketendenker en vanwege haar kennis en ervaring goed in staat om diverse disciplines en processen binnen een keten te verbinden.”

Ervaring

Van den Broek heeft de afgelopen jaren in diverse project- & lijnmanagementfuncties ervaring opgedaan in de retail, met name in food en fashion. In haar laatste rol werkte zij als interim supply chain manager bij ANWB-Retail. Daarvoor was zij vier jaar werkzaam als Supply Chain Manager bij C1000 en in diverse managementrollen actief bij onder andere WE fashion, Gall & Gall en Albert Heijn. Gedurende haar carrière opereerde van den Broek veelal op het snijvlak van commercie, IT en logistiek. Zo is ze onder meer betrokken geweest bij de implementatie van S&OP processen, de opzet van supply chain organisaties, optimalisatie van voorraadbesturing binnen omni-channel retailkanalen en het opzetten van samenwerkingsverbanden met toeleveranciers.

Het afgelopen jaar verbond ook Jacob Otter, oud logistiek manager van Wehkamp.nl, zich aan het adviesbureau.

Reageer op dit artikel