nieuws

Oosterhout heeft nieuwe logistieke opleiding mbo

carrière & mensen

Oosterhout heeft nieuwe logistieke opleiding mbo

Verkeersschool Willem Verboon, VTL, het ROC Tilburg en de gemeente Oosterhout hebben de handen hiervoor ineengeslagen voor een nieuwe logistieke opleiding. De mbo opleiding start 4 september.

24 jongeren hebben zich aangemeld voor de MBO-2 opleiding chauffeur en logistiek medewerker. Ze werken daarvoor vier dagen per week via VTL bij een bedrijf en krijgen op de locatie van Verkeersschool Willem Verboon één dag per week les via het ROC Tilburg. Na afloop van de opleiding beschikken ze over een startkwalificatie.

De opleiding heeft ruimte voor dertig leerlingen. De gezamenlijke partners (Willem Verboon, VTL, het ROC Tilburg en de gemeente Oosterhout) hebben de intentie deze opleiding voor een langere periode in de lucht te houden en mogelijk uit te breiden.

Reageer op dit artikel