nieuws

Enquête veranderkunde in de logistiek

carrière & mensen

Enquête veranderkunde in de logistiek

Zeventig procent van de veranderprojecten mislukt. Procesverbeteringen, nieuwe IT-systemen, andere KPI’s; slechts in dertig procent van de gevallen leidt het tot betere prestaties. Waar liggen in uw bedrijf de veranderkundige uitdagingen? En hoe gaat u hiermee om? Neem tien minuten de tijd voor onze enquête en maak kans op gratis deelname aan de masterclass Veranderkunde in de Logistiek.

Slechts dertig procent van de veranderprojecten leidt tot een verbetering in prestatie. De belangrijkste oorzaken liggen op het vlak van weerstand bij medewerkers en het gedrag van het management. Daarom organiseert Logistiek.nl op 23 oktober samen met partners BLMC en Vavia de masterclass Veranderkunde in de Logistiek.

Gratis deelname masterclass

Om in kaart te brengen wat in de logistiek de belangrijkste uitdagingen zijn en hoe professionals hier mee omgaan, hebben we een korte enquête opgesteld. U bent van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen. De resultaten worden anoniem verwerkt. Als u uw emailadres achterlaat ontvangt u automatisch de onderzoeksresultaten en maakt u bovendien kans op gratis deelname aan de masterclass.

 


>> NAAR DE ENQUÊTE

Reageer op dit artikel