nieuws

Geurt de Groot vertrekt bij UniCarriers

carrière & mensen

Geurt de Groot vertrekt bij UniCarriers

De huidige managing director van UniCarriers Nederland, Geurt de Groot (51), vertrekt per 1 mei aanstaande bij de heftruckleverancier. De Groot was ruim twintig jaar in dienst bij Atlet en sinds 2012 stond hij aan het roer van UniCarriers Nederland. Zijn ad-interim opvolger is Henk van Keulen die nu nog aftermarket manager is.

Het management van UniCarriers Nederland verklaart vandaag dat Geurt de Groot heeft besloten om zijn ‘carrière een nieuwe wending te geven’. Per 1 mei aanstaande verlaat hij dan ook de UniCarriers Europe organisatie.

Dienstverband van twintig jaar

De Groot heeft ruim twintig jaar voor de Atlet in Enschede gewerkt en sinds 2012 voor UniCarriers, de organisatie die ontstond na de samenvoeging vorig jaar van Nissan, Atlet, TCM en later Crepa. Sinds 2007 was was hij managing director.

Sterke marktpositie in Nederland

“In zijn verschillende rollen en niet in het minst in zijn functie van managing director, is Geurt mede door zijn grote toewijding, drive en loyaliteit voor ons bedrijf zeer succesvol geweest. Hij heeft ons daardoor verzekerd van een waardevolle en sterke marktpositie in Nederland”, verklaart UniCarriers Europe topman Keiji Ikeda.

Geen commentaar

Zijn opvolger Henk van Keulen zal vanaf 1 mei aanstaande de positie van Managing Director als interim gaan waarnemen en aan mij rapporteren. De Groot zelf was niet bereikbaar voor commentaar om een toelichting te geven op zijn aanstaande vertrek.

Reageer op dit artikel