nieuws

Genomineerden Gezond Transport Prijs bekend

carrière & mensen

Genomineerden Gezond Transport Prijs bekend

De genomineerden voor de Gezond Transport Prijs 2013 zijn bekend. De jury heeft de bedrijven geselecteerd die gaan meedoen aan de eindronde.

Wie worden de opvolgers vanStubbe, de Rooy en Reym en Sita? De Gezond Transport Prijs wordt voor de negende keer gehouden.

In de categorie tot 25 werknemers zijn genomineerd: Harteman Verhuur B.V. uit Tiel, Nico van Dalen Transport uit Nuenen en Stubbe Logistiek uit Gouda. In de categorie middelgrote bedrijven zijn genomineerd: Noordendorp Transport B.V. uit Haaksbergen, Transport Groep Gelderland uit Doetinchem en De Rooy Transport B.V. uit ’t Goy.

De genomineerden in de categorie grote bedrijven zijn: Schenk Papendrecht B.V., GP Groot B.V. uit Alkmaar en Aloys Roemaat Transport B.V. uit Lichtenvoorde.

Jury

De onafhankelijke jury voor de Gezond Transport Prijs bestaat dit jaar uit: Leo Vermeer (TLN), Frank Pavias (FNV Bondgenoten), Ad Ghering (Zilveren Kruis Achmea), Ernst Koningsveld (TNO) en namens Gezond Transport Herma Polee en Gert Grandia. Een delegatie van de jury bezoekt deze bedrijven de komende weken en zal beoordelen hoe zij zich in de praktijk inzetten voor goede arbeidsomstandigheden, adequate verzuimbegeleiding, kortom voor de inzetbaarheid van hun mensen.

De prijsuitreiking wordt gehouden  op  woensdag 4 september tijdens de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem.

Reageer op dit artikel