nieuws

Jack de Vries is key note speaker op LMvhJ-finaledag

carrière & mensen

“Breng Passie in de Logistiek” is het thema voor de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar 2012 die wordt gehouden op 7 maart. Met dit thema als uitgangspunt is het programma voor de finaledag nu compleet. De organisatie heeft politiek strateeg Jack de Vries aangetrokken als key note speaker.

Jack de Vries is key note speaker op LMvhJ-finaledag
ANP

De drie finalisten, dat is waar het om draait tijdens de finaledag. Zij krijgen nog een laatste kans om zich te presenteren en over hun passie in de logistiek te vertellen. Ondanks dat er al een aantal weken een publiekspoll gaande is die wekelijks een wisselende koploper laat zien, bepaalt de jury op 7 maart wie de beste kandidaat is en tot Logistiek Manager van het Jaar 2012 wordt uitroepen.

 

Jan Dirk Stouten, bekend als sportverslaggever van RTV Rijnmond, neemt de rol van dagvoorzitter wederom op zich. De dag staat bol van allerlei interessante sprekers en expert- en kennissessies. Een tipje van de sluier.

Goos Kant en Peter Blangé zullen namens ORTEC een duopresentatie voor hun rekening. Kant (45) is één van de partners van ORTEC en lid van de supervisory board. Hij is wereldwijd verantwoordelijk voor de ORTEC-oplossingen in de diverse logistieke markten, waaronder de retail, logistieke dienstverleners, FMCG en service industrie. Hij is expert in complexere logistieke planningsconcepten, en betrokken als stuurgroeplid bij de implementatie ervan bij de grotere multinationals. Daarnaast is Goos Kant deeltijd hoogleraar “Logistieke Optimalisatie” aan de Universiteit van Tilburg en blogger voor Logistiek.nl. Blangé is na een actieve topsportcarrière van twintig jaar als volleyballer en coach sinds december 2010 aangesteld als commercieel directeur bij ORTEC TSS.

Key note speaker

Drs. Jack de Vries (foto) is politiek strateeg en positioneert bedrijven en instellingen. Daarvoor was hij als beroepsmilitair voorlichter en journalist bij de Koninklijke Landmacht. De Vries staat bekend om zijn strategische kennis. Met name van de media. Die kwaliteit is hem goed van pas gekomen als staatssecretaris van Defensie in het kabinet Balkenende IV (2007-2010), maar eerder al als voorlichter van de CDA-fractie, persoonlijk politiek adviseur van Jan-Peter Balkenende en campagneleider van zijn partij bij de verkiezingen van 2006. Als staatssecretaris was hij onder meer verantwoordelijk voor het personeelsbeleid van Defensie en de materieelvoorziening. Hij presenteerde in 2008 een actieplan om het personeelstekort aan te pakken. De meeste bekendheid kreeg De Vries met zijn rol als CDA campagneleider voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 en later als coördinator als projectleider voor de 100 dagen tour van het kabinet Balkenende IV. Tegenwoordig is De Vries strategisch adviseur op het gebied van communicatiestrategie, reputatiemanagent en campagnes. Hij zal tijdens de finaledag een aantal inzichten met het publiek delen.

 

Schrijf u hier in voor de LMvhJ-finaledag…

Reageer op dit artikel