nieuws

Inspired-Search opent kantoor in Singapore

carrière & mensen

Inspired-Search opent kantoor in Singapore

Werving- en selectie organisatie Inspired-Search breidt haar activiteiten uit naar Azië en heeft daarvoor een eigen kantoor geopend in Singapore.

Het nieuwe Inspired-Search kantoor zal zich met name richten op executive search in Het Verre Oosten voor senior logistieke en supply chain functies gebruikmakend van de reeds bestaande operatie in Europa. Justina Liow zal de activiteiten vanuit

Singapore leiden met daarbij de ondersteuning van de twee directeuren Edwin Tuyn en Oskar Verkamman.

 

Internationale organisatie opbouwen

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Justina en de uitbreiding in Azië”, zeggen Edwin Tuyn en  Oskar Verkamman, directeuren van Inspired-Search. “Het openen van het Singapore kantoor is voor ons een enorme stap voorwaarts in onze plannen om een internationale organisatie op te bouwen. Op deze manier zijn we in staat onze klanten en kandidaten nog beter te ondersteunen. Met name het ondernemerschap en de lokale kennis van Justina zijn een erg goede aanvulling aan het team.”

 

Justina Liow is met meer dan tien jaar ervaring in de industrie en recruitment zeer goed bekend in en met de regio.“Ik ben erg blij om deel te kunnen uitmaken van Inspired-Search, een groeiend en internationaal georiënteerde organisatie. Het samenbrengen van de twee regio’s in combinatie met de kracht van een gespecialiseerd bureau is alleen maar goed voor onze klanten. Ik kijk uit naar de verdere groei van Inspired-Search en het leiden van het team in Singapore voor de activiteiten in Azië.”

Reageer op dit artikel