nieuws

Inspired-Professionals ziet levenslicht

carrière & mensen

Inspired-Professionals ziet levenslicht
Inspired-Professionals ziet levenslicht

Inspired-Search en Involvation bundelen de krachten en lanceren een interim management oplossing voor Logistieke en Supply Chain functies. De kennis van een werving & selectie en een adviesbureau worden in het nieuwe bedrijf gecombineerd.

Inspired-Professionals is een dochter van Inspired-Search en Involvation. Binnen het bedrijf wordt het vakmanschap van een werving & selectiebureau met de expertise van een supply chain adviesbureau gecombineerd.

 

Interim logistici

Inspired-Professionals mikt op interim logistici met jarenlange ervaring; in de lijn en/of op projectbasis; op tactisch en/of strategisch niveau. De expertisegebieden zijn supply chain  en logistiek management en direct daaraan gerelateerde gebieden. Van S&OP tot operations; van productie tot warehousing; van inkoop tot distributie.

Reageer op dit artikel