nieuws

CEVA benoemt hoofd Human Resources

carrière & mensen

CEVA benoemt hoofd Human Resources
Marianne Groeneveld CEVA

Logistiek dienstverlener CEVA Logistics in Culemborg heeft heeft Marianne Groeneveld benoemd als Vice President Human Resources voor Frankrijk en de Benelux.

Marianne Groeneveld (foto) is afkomstig van TNT, waar ze sinds 2007 werkzaam was. Tijdens haar dienstverband bij TNT was Groeneveld Director Management Development voor de Mail divisie. In een HR carrière van 16 jaar werkte zij voor verscheidenen prominente bedrijven zoals De Boer & Ritsema van Eck, TPG Post en TNT.

 

Cruciale rol

In de periode 2001-2007 werkte ze voor TNT’s logistieke divisie, die in 2006 werd omgedoopt tot CEVA Logistics. In deze rol was Groeneveld Site Manager in Maarssen, waar ze een cruciale rol speelde in de ontwikkeling van wat nu een van CEVA’s LEAN show case sites is. Pierre Girardin, CEVA Executive Vice President, Frankrijk en de Benelux  stelt dat Marianne Groeneveld uitstekend is toegerust om de Human Resources diensten en de opleidings-en ontwikkelingsprogramma’s van CEVA vorm te geven en te ondersteunen.

 

Reageer op dit artikel