artikel

Koploper LMvhJ slaat gat

carrière & mensen

Koploper LMvhJ slaat gat

Alberdine van Velzen ligt mijlenver voor op de andere twee kandidaten voor de Logistiek Manager van het Jaar verkiezing op 27 maart in Rotterdam. Althans in de publiekspoll, die op Logistiek.nl is gestart. Inmiddels hebben ongeveer 300 mensen gestemd. Ruim 83 procent geeft de voorkeur voor de managing director van logistiek dienstverlener Wayz. De rest […]

Alberdine van Velzen ligt mijlenver voor op de andere twee kandidaten voor de Logistiek Manager van het Jaar verkiezing op 27 maart in Rotterdam. Althans in de publiekspoll, die op Logistiek.nl is gestart. Inmiddels hebben ongeveer 300 mensen gestemd. Ruim 83 procent geeft de voorkeur voor de managing director van logistiek dienstverlener Wayz. De rest van de stemmen zijn voor haar mede genomineerden: Bart Beeks (Ceva Logistics) en Jelle van der Zwaan (Forbo Flooring), waarbij Bart met 13 procent van de stemmen nog het beste presteert.

Er is nog een lange weg te gaan, maar het ziet er naar uit dat Alberdine haar netwerk vooralsnog goed in stelling heeft gebracht. Gaat voor de tweede achtereenvolgende keer een vrouw er met de titel vandoor? Of komt er nog een tegenoffensief? Voor alle duidelijkheid: het is aan een onafhankelijke jury die uiteindelijk een oordeel velt en zich niet wil laten beïnvloeden door voorkeursstemmen van buitenaf. Maar toch. Laat uw stem horen.

 

Doe mee met de publiekspoll op Logistiek.nl

Vertel waarom uw kandidaat moet winnen

Bekijk de profielen van de genomineerden

Reageer op dit artikel