artikel

Organisatie Logistiek Manager van het Jaar

carrière & mensen

Organisatie Logistiek Manager van het Jaar
Logistiek manager van het jaar lmvhj

De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil meer aandacht voor het vak genereren én voor de mensen die er werken. Thema van de verkiezing is Logistics, the human factor. Logistieke systemen en fysieke goederenafhandeling zijn belangrijk, maar de mens maakt het verschil.

De Verkiezing is een nationale gebeurtenis. Via de Stichting Logistiek Manager van het Jaar is onafhankelijkheid gewaarborgd. Naast initiatiefnemer DHL Express is in de stichting een prominente plaats ingeruimd voor de vereniging Logistiek management (vLm).

Deze landelijke brancheorganisatie met circa 1800 leden heeft ook de deskundige, en volledig onbevooroordeelde, jury benoemd. De ervaring heeft ons geleerd dat Logistiek Managers zich niet graag naar buiten toe profileren. Dat moet veranderen. Logistiek is een prachtig vak, dat niet onder doet voor bijvoorbeeld Marketing & Sales. De buitenwereld moet dat echter wel kunnen zien. De vijf door de jury genomineerde kandidaten geven het voorbeeld.

   

Finaledag  
Op het evenement op 15 maart mondt de Verkiezing uit in een grote finaledag. Het evenement combineert drie elementen: vakinhoudelijke verrijking tijdens één van de vele kennis sessie, contact met collega’s én ‘fun’. De apotheose volgt aan het einde van de middag met de finale van de Verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar. Via de Verkiezing zetten wij logistiek stevig op de kaart. En daarmee krijgt het vak de aandacht die het verdient! De winnaar is een jaar lang de ambassadeur van logistiek Nederland. Op vele plaatsen zal hij/zij acte de présence geven. Want wie er ook wint: de Logistiek Manager van het Jaar vormt zonder meer het nieuwe boegbeeld van de sector!

 

Bestuur Stichting Logistiek Manager van het Jaar
         
Hans Kraaijenbrink
Voorzitter
Peter Meulendijk
Secretaris
Marcelline Bloemheuvel
Penningmeester
Piet
de Kramer
Bestuurslid 
Edwin Zonder
Bestuurslid

 

Informatie
Voor algemene informatie, vragen over de verkiezing, deelname of anderszins kunt u contact opnemen met het secretariaat onder telefoonnummer 010 – 442 79 78, fax 010 – 442 70 29 of e-mail naar vragen@lmvhj.nl

Reageer op dit artikel