artikel

Floraholland Naaldwijk bespaart op personeelskosten

carrière & mensen

Floraholland Naaldwijk bespaart op personeelskosten
FloraHolland

Projectgegevens Bedrijfsnaam: FloraHolland Naaldwijk   Leverancier/dienstverlener: Poolmanager Plaats: Naaldwijk   Onderleverancier/-dienstverlener: Poolmanager Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte: Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-06-2008 Productnaam: Poolmanager   – Deze tekst is aangeleverd door de leverancier –   FloraHolland Naaldwijk bespaart 30 procent op personeelskosten door optimale planning.     FloraHolland Naaldwijk maakt dagelijks gebruik van verschillende uitzendbureaus […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: FloraHolland Naaldwijk   Leverancier/dienstverlener: Poolmanager
Plaats: Naaldwijk   Onderleverancier/-dienstverlener: Poolmanager
Branche: land- & tuinbouw   Bedrijfsgrootte:
Bedrijfstype: Logistiek   Datum ingebruikname: 02-06-2008
Productnaam: Poolmanager  

– Deze tekst is aangeleverd door de leverancier –

 

FloraHolland Naaldwijk bespaart 30 procent op personeelskosten door optimale planning. 

  

FloraHolland Naaldwijk maakt dagelijks gebruik van verschillende uitzendbureaus voor de levering van flexibel personeel. Afhankelijk van hoeveelheid vrachten worden er meer of minder mensen uitgevraagd. Floraholland heeft door middel van Poolmanager een intern Flexbureau opgezet waar alle flexibele diensten in staan.

Deze diensten worden wekelijks doorgezet naar de verschillende uitzendbureaus en eventueel dagelijks nog aangepast. Iedere medewerker kan zelf zijn beschikbaarheid doorgeven via internet en zijn gewerkte uren inzien. Teamleiders hebben altijd inzichtelijk wie er komt, wat diegene kan en hoe vaak deze al voor de betreffende afdeling heeft gewerkt. Dit biedt de mogelijkheid om extra te sturen op een bezetting met hoge kwaliteit.

 

Door middel van slimme communicatiemiddelen als sms, internet en automatisch roosteren kan het flexbureau van FloraHolland snel reageren op verandering en alle betrokken partijen tijdig informeren. Poolmanager heeft FloraHolland een besparing van minimaal 30 procent op al hun planningsactiviteiten opgeleverd en de financiele personeelsadministratie gestroomlijnd.

Reageer op dit artikel