artikel

Imres zoekt logistiek manager

carrière & mensen

Imres zoekt logistiek manager
Magazijnmedewerkers Imres

Imres zoekt een logistiek manager: een verantwoordelijke, zelfstandige en uitdagende baan binnen een internationale gerichte organisatie. Wat maakt Imres bijzonder? Lees in dit vacaturepodium meer over de functie en het bedrijf en bekijk alvast wie je nieuwe collega’s worden op de foto’s!

 

Magazijnmedewerkers ImresGezocht: Logistiek manager bij Imres!

(publicatiedatum 26 maart 2008)

 

Waarom zou iemand solliciteren naar deze functie?

Als logistiek manager binnen ons bedrijf heb je een veelzijdige, uitdagende baan die elke dag weer anders verloopt. Het feit dat je eindverantwoordelijk bent voor het goed laten lopen (zowel intern als extern) van complexe internationale medische projecten voor onze klanten, vergt elke dag weer een oplossingsgerichte houding voor onverwachte situaties die tijdens de uitvoering naar voren komen.

De medewerkers die je zult aansturen, zijn bekwaam en gemotiveerd en denken mee in het vinden van oplossingen. Bovendien zul je binnen het bredere kader van regels de zaken op je eigen manier in kunnen vullen. Je voelt je prettig bij een organisatie met ongedwongen, collegiale werksfeer met een platte hiërarchie.

 

Zoekt u een pitbull of een golden retriever? Een Golden retriever

Wij zoeken iemand die loyaal, stressbestendig en doortastend is. Je bent oplossingsgericht en bent in staat om snel alle belangrijke aspecten van een situaties te overzien en op basis daarvan een gefundeerde beslissing te nemen. Je bent in staat om binnen en buiten het bedrijf op alle niveaus te communiceren en ondanks het feit dat je niet zult aarzelen doortastend op te treden, verlies je het sociale aspect niet uit het oog. Je hebt geen moeite om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende zaken waaraan je werkt.

 

Wat is er zo goed aan uw bedrijf?

Imres heeft een open, eerlijke, no-nonsense cultuur met een hardwerkend team mensen die allemaal samen werken aan één doel: het leveren van totale project- of procurement-oplossingen op het gebied van leveringen van medicijnen en medische benodigdheden aan onze klanten.

 

Wat zal de sollicitant het meest verbazen?

Onze flexibiliteit en onze oplossingsgerichtheid in het uitvoeren van complexe internationale projecten in gebieden in de wereld waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben.

 

Wat moet écht nog verbeteren in het bedrijf?

Er zijn drie aspecten binnen Imres die we graag willen verbeteren.

Wij houden als Imres veel voorraad aan, maar het komt toch voor dat we de klanten moeten informeren dat er geen voorraad meer is van een bepaald product. Deze situatie is nooit helemaal te vermijden, maar graag willen we vraag en aanbod van goederen beter op elkaar afstemmen.

Tevens willen we het aantal leveringen dat vertraging oploopt door toedoen van te laat geleverde goederen verlagen.

Daarnaast willen we onze interne processen verbeteren en optimaliseren om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

 

De belangrijkste doelstelling voor 2008?

Het verbeteren van de service die wij leveren aan klanten, denk bijvoorbeeld aan verbeteren levertijd van projecten en communicatie naar de klanten, waardoor onze klanten meer projecten bij ons zullen onderbrengen.

 

U hebt natuurlijk opvallende arbeidsvoorwaarden?

Voor de juiste kandidaat stellen we een hedendaags competitief pakket op. In dit pakket houden we rekening met de wensen van de kandidaat.

 

Hoe zag het laatste bedrijfsfeest eruit?

Een spetterende avond in zigeunerstijl met theater, een hapje een drankje en muziek in Amsterdam.  

 

Wat wilt u verder nog kwijt?

Logistiek manager bij Imres staat garant voor een veelzijdige, uitdagende en verantwoordelijke functie in een interessante en complexe logistieke, internationale omgeving. Je zult werken voor een gedreven, laagdrempelige organisatie met vakkundige mensen waar iedereen zich realiseert dat het uiteindelijke resultaat geen individuele-, maar een teamprestatie is.

 

Is jouw interesse gewekt?

Stuur dan je sollicitatie naar Pieter-jan Venema van LOGISCH werving en selectie p.j.venema@logischwerving.nl of reageer via www.logischwerving.nl. De betreffende vacature vindt u hier op Logistiek.nl.  

(NB. april 2008: Imres kreeg naar aanleiding van deze pagina ruim 30 relevante reacties dus u hoeft niet meer te solliciteren)

 

Reageer op dit artikel