Adverteren op logistiek link

Op Logistiek Link kunt u direct in contact komen met logistiek professionals. Hieronder leest u hoe dit in z’n werk gaat.

Hoe wijzig ik mijn bedrijfsprofiel?

Om uw bedrijfsprofiel te kunnen wijzigen of om persberichten te plaatsen heeft u een inlogaccount nodig. Dit inlogaccount hebben wij u per email toegestuurd of als u dit niet meer heeft kunt u dit opvragen door een mail te sturen naar logistieklink@reedbusiness.nl . Wij zullen dan voor u opzoeken of uw bedrijf al een account heeft en u informeren wie binnen uw bedrijf het account hiervoor beheert.

Met uw bedrijfsaccount kunt u op dezelfde manier inloggen als met een persoonlijk account. De inlognaam bestaat eveneens uit een emailadres. Let op: u kunt NIET met hetzelfde emailadres zowel een bedrijfs- als een persoonlijk account hebben! Mocht dit een probleem zijn dan kunt u de inlognaam van uw bedrijfsaccount altijd wijzigen. U doet dit via de link ‘Bewerk leveranciersprofiel’ die rechtsboven op uw bedrijfsprofiel staat. U vindt hier ook de link ‘Persbericht opvoeren’.

Het is wel belangrijk dat u een bestaand emailadres als inlognaam gebruikt omdat u hier notificaties op ontvangt als iemand op uw persbericht reageert. Ook heeft u dit emailadres nodig als u uw wachtwoord bent vergeten.

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen en meer conversie creëren? 

Zorg dan dat uw bedrijf ook gezien wordt op de Themapagina. Hiermee bent u direct in zicht bij uw doelgroep. Uw bedrijfsprofiel wordt voorzien van een opvallende header en bevat directe call-to-action links.

Wilt u alle voordelen van een gesponsord bedrijfsprofiel weten? Neem dan contact op met Elroy van Es, tel.nr. 0314 – 34 97 56.