Logistiek Academy-2

Logistiek en Nyenrode Business Universiteit hebben de krachten
gebundeld in Logistiek Academy. Samen ontwikkelen zij opleidingen voor logistiek en supply chain managers die een cruciale rol vervullen bij de realisatie van strategische doelstellingen in hun organisatie.

Programma’s Logistiek Academy

Wilt u zich naast uw werk verdiepen in een bepaald logistiek onderwerp of uw kennis verrijken maar daar niet te veel tijd aan kwijt zijn? De programma’s die Logistiek Academy biedt variëren van een meerdaagse kennisintensieve Masterclass tot collegereeksen van zes colleges. De opleidingen kenmerken zich door een wetenschappelijk edoch praktisch karakter en zijn door de beperkte tijd die ze innemen goed te volgen naast een drukke baan. Alle programma’s worden zowel in het voorjaar als in het najaar aangeboden.

Collegereeks Logistiek Management 2017 weer van hoog niveau1. Collegereeks Digitale Transitie in Logistiek Management

Wilt u binnen uw rol goed voorbereid zijn op veranderingen door digitale transformatie en de steeds turbulentere logistieke markt? En uw logistieke organisatie hierin meenemen? Volg dan de Collegereeks Digitale Transitie in Logistiek Management. Tijdens zes interessante colleges leert u omgaan met de trends die bepalend gaan worden voor succesvolle supply chains.

De colleges van de eerstvolgende Collegereeks Digitale Transitie in Logistiek Management vinden plaats in 2019 op:  dinsdag 29 oktober, dinsdag 5 november, maandag 11 november, dinsdag 26 november, woensdag 11 december en woensdag 18 december. 

 

 

 

 

Succesvolle Collegereeks E-Logistics gaat op herhaling

2. Collegereeks E-Logistics

Een succesvolle webwinkel staat of valt met goede logistiek: voorraadbeheer, opslag, orderpicken, verzendklaar maken en uiteindelijk het bezorgen. Het is belangrijk hierbij te doen wat er is beloofd en dit ook meetbaar te maken. Dat is wat de klant van u vraagt. Doen wat er wordt beloofd en dat ook meetbaar maken, is waar het om draait. Tijdens de Collegereeks E-Logistics hoort u de laatste trends en ontwikkelingen en leert u hoe u de processen in uw bedrijf inricht, uitvoert, bewaakt én meetbaar maakt. En daarbij gebruik maakt van de laatste digitale innovaties.

De colleges van de eerstvolgende Collegereeks E-Logistics vinden plaats in 2019 op: dinsdag 29 oktober, 5 november, woensdag 13 november, woensdag 20 november, woensdag 27 november en woensdag 4 december.

 

 

 

3. Masterclass Operational Excellence

Stap voor stap werkprocessen verbeteren, systematisch focussen op klantwaarde en het optimaal benutten van het menselijk kapitaal. Leer tijdens de vierdaagse kennisintensieve Masterclass Operational Excellence van negen topsprekers en hoogleraren over de best-in-class Operational Excellence technieken, de toepassing in de praktijk en de rol van leiderschap.

De eerstvolgende Masterclass Operational Excellence vindt plaats in 2019 op 29 oktober, 30 oktober, 19 november en 20 november.

 

 

Oud deelnemers van Logistiek Academy beoordelen onze programma’s gemiddeld met een 8!

 

Waarom Logistiek Academy?

Medecursisten zijn vakgenoten. Zo kunt u naast het opdoen van kennis van topdocenten en hoogleraren ook werken aan uw netwerk en waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap opbouwen. Logistiek Academy leidde tot nu toe enkele honderden logistiek en supply chain professionals op. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvangt u een Logistiek Academy certificaat. Nyenrode staat in de Top-3 employability, het Nyenrode certificaat is dus bewezen van meerwaarde voor uw C.V.

 

Lees ook: Zo maak je werk van jouw persoonlijke ontwikkeling

 

Wilt u meer informatie of hebt u vragen?

 

Mail of bel met Aletta Martens, Manager Events en Opleidingen.

alettamartens@vakmedianet.nl 

06-10301053