nieuws

Zes kandidaten voor ‘Veiligste Magazijn’

Warehousing 2052

Zes bedrijven zijn door de jury van de Prijs Veiligste Magazijn uitgekozen voor de prijs dit jaar. Daaronder een paar nieuwe en bekende namen.

Zes kandidaten voor ‘Veiligste Magazijn’

De genomineerde bedrijven vallen allemaal in de categorie ‘grote’ magazijnen, dat zijn bedrijven met meer dan 25 medewerkers op de magazijnvloer. De tweede categorie (‘klein’) heeft dit jaar geen bruikbare nominaties opgeleverd.

Zes genomineerden

De jury heeft de onderstaande genomineerde kandidaten voor de Prijs Veiligste Magazijn 2017 geselecteerd:

  • Abbott Logistics in Breda
  • Philips HealthTech in Drachten
  • Herbalife International (Nutrition) in Venray
  • Koninklijke Gazelle in Dieren
  • Bavaria in Lieshout
  • MegaGroup Logistic Services in Veghel

De bekendmaking van de winnaar(s) is op 28 november in Utrecht tijdens de vakbeurs Logistica. De winnaar gaat met 1.000 euro naar huis, voor de tweede en derde plek is een bedrag van 750 euro en 500 euro beschikbaar.

veiligste magazijn

Veel winnaars in 2016

Vorig jaar leverde de verkiezing een bont gezelschap van winnaars op. DHL Supply Chain (Bergen op Zoom – Ricoh) was winnaar in de categorie ‘groot’, samen met Schneider Electric (Helmond). Abbott Biologicals (Olst) en Janssen Biologics (Schiphol) wonnen dezelfde prijs in de categorie ‘klein’. Jumbo (Breda) kreeg zilver.

Reageer op dit artikel