nieuws

Nieuw logistiek centrum voor Intervracht op 7Poort in Zevenaar

Warehousing 1215

Logistiek dienstverlener Intervracht Nederland vestigt zich op businesspark 7Poort in het Gelderse Zevenaar. De huidige vestigingen in Didam en Zevenaar worden samengevoegd in een nieuw bedrijfspand.

Nieuw logistiek centrum voor Intervracht op 7Poort in Zevenaar

Eind vorig week werd de koopovereenkomst ondertekend door een investeerder en burgemeester van Zevenaar Jeroen Staatsen. Het betreft een kavel van 6.143 vierkante meter. Het voornemen is om de nieuwe huisvesting uiterlijk begin volgend jaar op te leveren.

Nieuwbouw mogelijk door investeerder

Een relatie van Intervracht treedt op als investeerder voor de nieuwe huisvesting. Het logistiek centrum van circa 2.500 vierkante meter wordt op een prominente locatie bij de entree van BusinessPark 7Poort gerealiseerd.

7Poort ligt strategisch

Een belangrijke overweging voor de keuze voor dit bedrijventerrein, waar ook Dachser prominent aanwezig is, was met name de strategische ligging tussen Rotterdam, Amsterdam en het Duitse achterland.

Specialist in lucht- en zeevracht

Intervracht is een intercontinentaal expediteur en logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in lucht- en zeetransport. Vanuit de Zevenaarse vestiging biedt het bedrijf logistieke diensten aan, import en export van zee- en luchtvracht en douaneformaliteiten voor met name intercontinentale zendingen.

Intervracht onderdeel ICOS

Ook opslag, distributie en in het verlengde van deze diensten vervoering door heel Europa behoren tot het dienstenpakket van de onderneming. Intervracht is onderdeel van de ICOS groep met vestigingen in Duitsland, Polen, Roemenië, Zweden, Japan en de Verenigde Staten. Daarnaast werkt de groep nauw samen met partners over de hele wereld.

Reageer op dit artikel