nieuws

Erkon vernieuwt tilhulpen

Warehousing 1157

De tilhulpen van Erkon worden voortaan geleverd met een centrale voetrem in plaats van de standaard remmen op beide zwenkwielen.

Erkon vernieuwt tilhulpen

Met één voetbeweging kan de tilphulp op de rem worden gezet. Dat verhoogd de veiligheid. De vernieuwde Hovmand tilhulp uitproberen kan op de Empack op 5 en 6 april a.s.. Erkon biedt bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met diverse handige en ergonomische tiloplossingen op verpakkingsgebied tijdens de vakbeurs.

Empack 2017

Erkon Tilhulpmiddelen adviseert in tiloplossingen en levert verrijdbare tilhulpmiddelen, schaarheftafels, palletautomaten, platformtrappen en vacuumheffers. Op de beursvloer kunnen specifieke handelingsvragen worden gesteld aan de adviseurs van Erkon.

Erkon is te vinden in Hal 1, Stand C106

Reageer op dit artikel