nieuws

Duitse logistici roemen SSI Schäfer, Jungheinrich en DHL

Warehousing 963

SSI Schäfer is in Duitsland uitgeroepen tot ‘Beste Logistieke Merk’ in de categorie kunststof bakken. Deutsche Post DHL won de categorieën zee- wegtransport. Jungheinrich is de beste in het onderdeel handling.

Duitse logistici roemen SSI Schäfer, Jungheinrich en DHL

De lezers van het Duitse logistieke vakblad Logistik Heute en de leden van de Duitse logistieke vakvereniging BVL, supply chain managers, logistiek managers en deskundigen, zijn gevraagd de beste merken aan te duiden in elf categorieën met meer dan 170 merken. Variërend van logistieke dienstverleners, tot logistieke software en vrachtwagens. In totaal zijn er 1264 geldige stemmen geteld.

Oorsprong

“Het is voor ons een grote eer dat wij de eerste plaats mogen innemen in de categorie kunststof bakken. SSI Schäfer heeft een rijke geschiedenis die zijn oorsprong vindt in de productie van stalen transportbakken. Zij vormen de basis van de huidige logistieke oplossingen en systemen”, liet en trotse Klaus Tersteegen, managing director, SSI Schäfer, weten.

Andere prijswinnaars

Jungheinrich sleepte de eerste prijs in de wacht in de categorie ‘handling’, gevolgd door Still en Linde. Deutsche Post DHL werd door de lezers zowel op de eerste plaats gezet in de categorieën wegtransport als koeriers. Kuehne+Nagel was de beste in zeetransport, SAP als het gaat om IT (SCM en ERP.

Reageer op dit artikel