nieuws

De e-fulfilment bedrijven van Nederland

Supply chain 13842

Wie zijn de e-fulfilment spelers in Nederland, welk specialisme hebben ze en welke diensten bieden ze aan? Logistiek heeft de spelers in kaart gebracht.

De e-fulfilment bedrijven van Nederland

De afgelopen vier jaar steeg de e-commerce verkoop jaarlijks 15 procent. In 2015 besteedde de Europeaan online 477 miljard euro. In 2016 groeit dat naar 540 miljard euro en in 2017 naar 609 miljard euro. Nederland blijft niet achter. Nederlandse consumenten hebben in 2015 ruim 142 miljoen online aankopen gedaan voor een totaal van 16,07 miljard euro, een groei van 16,1 procent ten opzichte van 2014. Voor 2016 en 2017 wordt eveneens een forse  toename verwacht, zo blijkt uit onderzoek van Ecommerce Europe en GfK.

e-fulfilment

 

Cijfers die e-fulfilment bedrijven als muziek in de oren klinken. Maar wie zijn de e-fulfilment bedrijven in Nederland, welk specialisme hebben ze en welke diensten bieden ze aan? Logistiek heeft de spelers in kaart gebracht. (zie bijgevoegde pdf’s)

 

E-fulfilment in Nederland: Wie Wat Waar

 

Vul de lijst aan

De lijst is een momentopname geweest. De lijst wordt aangevuld. Mist u een naam: mail naar redactie.logistiek@vakmedianet.nl

Alle e-fulfilment spelers op een rij
De complete lijst van e-fulfilment spelers is een overzicht en is geen ranking. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Mist u uw bedrijf? Vul de enquête alsnog in via: https://goo.gl/WJdyHe
Binnenkort wordt de lijst uit 2016 geupdate en uitgebreid met de uitkomsten van de enquête

 

De lijst betreft een overzicht en is geen ranking. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Reageer op dit artikel