nieuws

Refresco-team gaat bloedfanatiek naar finale

Supply chain

Bloedfanatiek zijn de vier spelers in het Refresco team 1, dat op 14 januari meedoet aan het finale-event van The Fresh Connection. “In ronde twee en drie ging het even wat minder, nou daar zaten we toch wel mee”, vertelt Astrid Heijn, die zichzelf als teamleider van het team omschrijft.

Refresco-team gaat bloedfanatiek naar finale
The Fresh Connection: Refresco team gaat bloedfanatiek naar finaleronde

Dat Refresco team 1 uiteindelijk de finale heeft gehaald is nog best verbazingwekkend laat Heijn doorschemeren. "Het was een hele klus om momenten te vinden waarop het team kon overleggen, ze zijn zo vaak buiten de deur! Gaandeweg het spel ging dit overigens wel steeds beter."
  
De sappenproducent deed aan The Fresh Connection mee met twee teams. Een van die twee teams doet nu dus mee aan de finaleronde. De grote inspirator van de deelname van Refresco aan The Fresh Connection (TFC) was directeur Hans Roelofs. "De teams hebben het overigens goed opgepakt en nu de finaleronde in zicht is zijn ze bloedfanatiek", aldus Heijn. 

 

Refresco zet invaller in

De finaleronde zal door Team 1 van Refresco gespeeld worden met één invaller. De vaste manager operations binnen het team is op 14 januari aan het skiën. "En hij komt niet terug voor het finale-event, onbegrijpelijk toch", zegt Heijn met een lach. "Overigens hebben we de manager operations van ons tweede team weten te strikken, hij zal invallen. Het lijkt me ook wel goed om nog een keertje bij elkaar te gaan zitten om wat voor te bereiden, de vraag is alleen wanneer…"

 

Internationaal team Refresco

Heijn hoopt dat het team van Refresco in de top-10 zal eindigen. In totaal doen er 22 teams mee aan de finaleronde, twintig teams plaatsen zich direct, twee teams kregen een wildcard. Het team van Refresco bestaat uit Coert Michielsen (sales), André Voogt (supply chain), Igor Aurrecoechea (purchase) en Christian Tuypens (operations). Tuypens vervangt op 14 januari de skiënde Laureys Gouverneur. "Zoals je ziet hebben we nog een internationaal team ook, met een Spanjaard en een Belg." 

Reageer op dit artikel