nieuws

Congres Service Logistics Forum uitgesteld

Supply chain

Het congres van Service Logistics Forum is verschoven van 15 april naar woensdag 14 oktober. Minder inschrijvingen dan vorig jaar zijn hiervan mede de oorzaak. Het thema van het congres blijft ongewijzigd: ‘Innovatie is meer dan toeval’. Hoe te vernieuwen met service logistiek?

Congres Service Logistics Forum uitgesteld
Spare Parts

Woordvoerder Trientsje Glastra van Loon: "De reden voor de verplaatsing is dat het niet haalbaar is gebleken voor deze datum sprekers te alloceren welke passen bij het programma dat wij voor ogen hebben."

 

"Daarnaast blijft het aantal inschrijvingen op dit moment achter bij voorgaande jaren. Mede in het in het licht van de huidige slechte economische omstandigheden, achten wij het onverantwoord in deze periode een congres te organiseren dat niet aan onze verwachtingen voldoet."   
  
Service Logistics Forum

Het Service Logistics Forum is de plek waar verantwoordelijke managers op Service Logistiek gebied, elkaar ontmoeten om ontwikkelingen op het gebied van service en parts met elkaar te bespreken. De stichting SLF is een samenwerkingsverband van het bedrijfsleven en de universitaire wereld. Het is in 1993 door het logistieke adviesbureau Districon opgericht als netwerk voor het ontwikkelen en uitwisselen van Service Logistieke kennis.
 

Deelnemende bedrijven
Het forum stelt zich ten doel het ontwikkelen van de kennis en kunde van het management van de deelnemende bedrijven en instellingen ten behoeve van de Service Logistiek in het licht van het customer service beleid.
Deelnemers aan het forum zijn bij voorkeur mede- of eindverantwoordelijk voor het beleid of hebben daarin een (mede)beslissende stem.

Reageer op dit artikel