Gezocht: logistieke dienstverlener voor productiebedrijf dienst justitiële inrichtingen

Gezocht: logistieke dienstverlener voor productiebedrijf dienst justitiële inrichtingen

In-Made, het productiebedrijf binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen, wil het vervoer van de vervaardigde en verwerkte goederen uitbesteden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vanaf nu deelnemen aan de consultatie.

In-Made is het productiebedrijf binnen de Dienst Justitiële Inrichtingen. Dit bedrijf wil het vervoer van de vervaardigde en verwerkte goederen uitbesteden zoals het vervoer van winkelartikelen aan justitiabelen, brood, wasgoed, en dergelijke.

Marktconsultatie

Om een zo marktconform mogelijke uitvraag te kunnen schrijven die eveneens passend is voor In-Made, wordt eerst een marktconsultatie gehouden. Dit om de volgende doelen te bereiken:

  1. Met betrekking tot het transport van de winkelartikelen antwoord op de vraag: kan de markt inspelen op het strakke, voorlopig onveranderlijke, rittenschema;
  2. Op welke wijze de opdracht van gekoeld transport en het transport van brood en wasgoed in de markt gezet kan worden.
  3. Inzicht in de tarieven van de verschillende transportbewegingen/-soorten;
  4. Inzicht in de beste overeenkomstduur.

Consultatiedocument aanvragen

Geïnteresseerd? U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan de consultatie. Het consultatiedocument met daarin verdere toelichting, planning, procedure en de consultatievragen zijn te verkrijgen via https://www.tenderned.nl/tenderned-tap/aankondigingen/146361

Na afronding van de consultatie zal de uitvraag (Europese aanbesteding) voorbereid worden.

Dit artikel is gesponsord door Dienst Justitiële Inrichtingen.