nieuws

Logistiek dienstverlener K.G. van Vliet in andere handen

Logistieke dienstverlening 1406

Logistiek dienstverlener K.G. van Vliet is overgenomen door een participatiemaatschappij. Scheybeeck verwerft samen met Bob IJpelaar alle aandelen van het bedrijf.

Logistiek dienstverlener K.G. van Vliet in andere handen

Logistiek dienstverlener K.G. van Vliet in Aalsmeer verkoopt en verhuurt rolcontainers en toebehoren voor transport van bloemen en planten. Eigenaar Kees van Vliet vergroot zijn bedrijf mede door het ontbreken van opvolging.Door deze strategische samenwerking is de continuïteit van het bedrijf op de lange termijn gewaarborgd.

Nieuwbouw

Bob IJpelaar krijgt de leiding over het bedrijf. Niet alleen de leiding wordt vernieuwd, ook het onderkomen. K.G. van Vliet betrekt in april een nieuwbouwlocatie van 22.000 m2 op een terrein met een totale oppervlakte van 39.000 m2 in Aalsmeer. Groei is de reden voor de verhuizing.

 

Bekijk meer overnames in de sector

 

Bob IJpelaar: “Wij zijn de afgelopen jaren in zowel binnen als buiten Nederland sterk gegroeid mede dankzij een sterke focus op de klantrelatie. Ik zie ernaar uit om samen met Scheybeeck de activiteiten een impuls te geven en uit te breiden naar nieuwe landen en markten.” Scheybeeck is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die deelneemt in diverse ondernemingen waaronder:  Vos Logistics en IJmond Transport Groep.

 

Reageer op dit artikel