nieuws

Hema kiest Van Duuren als logistiek partner Spanje

Logistieke dienstverlening 1347

Logistieke dienstverlener Van Duuren gaat de logistiek voor Hema verzorgen in Spanje.De samenwerking is in augustus gestart.

Hema kiest Van Duuren als logistiek partner Spanje

Van Duuren bevoorraadt de Hema-winkels in Madrid en Barcelona. Ook is de logistieke dienstverlener uit Vianen verantwoordelijk voor de gehele logistieke van Hema in Spanje. De uitvoering van de Hema-zendingen op Spanje is in handen van Spanje-specialist Interport, sinds januari 2017 onderdeel van Van Duuren. Interport, gevestigd op Schiphol en in Barcelona, heeft ruim 25 jaar ervaring in het transport naar Spanje en Portugal en biedt lijndiensten met vertrek- en aankomsttijden vanuit diverse Europese landen.

Van Duuren en Hema eerder partners

In het verleden werkten Van Duuren en Hema al samen. In de periode tussen 1992 en 2002 verzorgde Van Duuren onder meer de aanvoerlogistiek van non-food leveranciers naar het distributiecentrum van HEMA in Utrecht. Managing Director Jeroen van Duuren is blij met de nieuwe deal: “Het is natuurlijk geweldig om een bedrijf als HEMA aan dit mooie rijtje te mogen toevoegen.”

Stef Blommaart, account directorbij van Duuren: “Wij zorgen altijd van tevoren dat we precies weten wat ons te wachten staat. Van tevoren hebben wij een bezoek gebracht aan alle winkels van HEMA in Spanje en de situatie op locatie in kaart gebracht. Op die manier kunnen wij zorgdragen voor de beste logistieke oplossing.”

 

 

 

 

Reageer op dit artikel