nieuws

Raben trekt verder oostwaarts

Logistieke dienstverlening 3105

Raben Group breidt zijn imperium uit naar het oosten. De logistieke dienstverlener biedt onder de naam Raben East zijn diensten onder meer aan in Rusland, Turkije en Kazachstan.

Raben trekt verder oostwaarts

Het bedrijf zal opereren als een onafhankelijke entiteit en maakt gebruik van de groepsoplossingen die in Europa beschikbaar zijn. Raben trekt oostwaarts vanwege groeiende interesse van klanten.

Oosten vergt specifieke kennis

Transport en logistiek ten oosten van de Poolse grens verschillen echter aanzienlijk van de Europese zaken. Zij vereisen veel hogere flexibiliteit, evenals verschillende vaardigheden en grote professionele kennis van douaneprocedures en de specifieke kenmerken van die markt. meent Raben.

Aparte entiteit

Bartłomiej Łapiński, managing director Raben East “Daarom besloten we één bedrijfseenheid op te richten welke zich specialiseert in de service van deze markten en tegelijkertijd alle vereiste vaardigheden opbouwt. Dit zal de portefeuille van Raben Group aanvullen in termen van het wegvervoer.”

Hoofdkantoor Raben East

Het hoofdkantoor van Raben East ligt in Robakowo, nabij Poznań. Raben East vult de portefeuille van Raben Group aan met diensten van internationaal wegvervoer, inclusief regelmatige groupage verbindingen naar landen in het Oosten.

De portefeuille omvat ook douaneagentschappen en advisering met betrekking tot transport naar de oostelijke markten. Voor distributie en consolidatie van zendingen wordt gebruik gemaakt van het groupage netwerk van de Raben Group in heel Europa.

Actief in 15 landen

Het bedrijf zal de volgende landen bedienen: Armenië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Irak, Kazachstan, Kirgizië, Moldavië, Mongolië, Rusland, Tadzjikistan, Turkmenistan, Turkije, Oekraïne en Oezbekistan.

Logistiek bracht vorig jaar een groot interview met directeur Ewald Raben. ‘Van pionier in Polen tot grootmacht in Europa’ 

Reageer op dit artikel