nieuws

Nyenrode houdt logistieke handelsreis Bangladesh

Logistieke dienstverlening

Nyenrode Business Universiteit en de Nederlandse ambassade in Bangladesh organiseren van 31 maart tot en met 4 april een economische handelsmissie naar Bangladesh voor bedrijven uit de sectoren ICT en Logistiek.

Nyenrode houdt logistieke handelsreis Bangladesh

De reis is bedoeld voor bedrijven die interesse hebben in zakendoen met Bangladesh. Het doel van de missie is het bevorderen van de wederzijdse handel tussen Nederland en Bangladesh en het onder de loep brengen van kansen en mogelijkheden. Belangrijk in deze is maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Aan deze missie zijn geen deelname kosten verbonden.. Inschrijven kan tot en met 28 februari. In mei komen bedrijven uit Bangladesh naar Nederland voor een kennismaking met Nederlandse bedrijven/ondernemers in de sectoren ICT en logistiek.

Klik hier voor meer informatie over de handelsmissie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels